Letromina

DKK358.80

Compare
Varenummer (SKU): 568 Kategori: Tag:

Beskrivelse

LETROMINA

Letrozol har fundet anvendelse blandt bodybuildere og andre atleter. I sport bruges stoffet som et ekstra element i en steroidcyklus for at sænke østrogenniveauet og øge testosteron en smule. Letrozol betragtes som et af de bedste stoffer inden for dets indflydelsessfære, derfor er det ret berømt blandt bodybuildere for dets mange gavnlige virkninger på at sænke østrogenniveauet, men uden fuldstændig at fjerne alt østrogenet fra kroppen.
Undersøgelser har vist, at stoffet kan reducere østrogenkoncentrationen med op til 97%, hvilket beviser dets høje effektivitet. Men hvis du tager de anbefalede doser, så falder koncentrationen kun til 76-79%, hvilket heller ikke er dårligt overhovedet. Lave østrogenniveauer reducerer bivirkninger på banen, hvilket er meget vigtigt for atleter. Det er også blevet observeret, at brugen af ​​Letrozol i bodybuilding øger produktionen af ​​visse hormoner (luteiniserende hormoner, follikelstimulerende hormoner og SHBG), og til gengæld øger de testosteronproduktionen i kroppen.

Virkninger af at tage Letrozol

* Forebyggelse af østrogenafhængige negative bivirkninger (oversvømmelser, acne, kropsfedt og gynækomasti);
* Eliminering af manifestationen af ​​gynækomasti i de indledende stadier i forløbet;
* Giver dig mulighed for at gemme muskelvæv efter at et kursus er afsluttet ved at blokere de katabolske processer (i verden af ​​bodybuilding er konceptet med en “katabolisk” nedbrydning efter indtagelse af steroidmedicin meget velkendt), det er også kendt som “Muskeltab” ”.
At tage Letrozol vil være meget tilrådeligt, hvis anabolske steroider og androgener er i forløbet af medicinen, der tages i cyklussen, Letrozol har stor effekt ved at reducere mængden af ​​østrogen, der kan binde til dine receptorer og igen sænker bivirkningerne (aromatisering problemer) af disse steroider.

Funktioner ved brugen af ​​Letrozol

Letrozol i bodybuilding anbefales at tage 1-3 mg om dagen (du kan tage dette på ethvert tidspunkt af dagen). Undersøgelser har vist, at selv 1 mg om dagen er meget effektiv til at hæmme virkningen af ​​aromatase-enzymet. Overskridelse af de anbefalede doser kan føre til negative effekter i form af nedsat sexlyst. Den daglige dosis for hver idrætsudøver vil være forskellig afhængig af alder, erfaringsniveau, varighed af lægemiddelindtagelse og toleranceniveauet over for disse hæmmere, men dosis bør forblive i området fra 1 til 3 mg pr. dag. Du kan finde ud af din individuelle dosis fra specialister, da før du tager et farmaceutisk præparat, er det bedre at konsultere en læge eller sportsspecialist først i vores butik for at få flere råd. Efter længere tids brug af dette stof vil det være muligt at skifte til en anden kur, f.eks. at bruge Letrozol ikke hver dag, men hver 3.-4. dag.

Sådan skal du tage Letrozol efter et kursus med anabolske steroider

I løbet af forløbet kan doseringerne af Letrozol variere temmelig meget med hensyn til at bruge dette lægemiddel til forebyggelse (ved 2,5 mg hver 4. dag) eller bruge dette til at vende opståede bivirkninger (2,5 mg dagligt, indtil problemet forsvinder), derefter under din PCT standarddosis er 2,5 mg Letrozol dagligt i 7-10 dage, og derefter 0,5 mg hver dag i to uger. Bemærk venligst, at disse PCT-doser er til, hvis du har haft en tung cyklus eller er tilbøjelig til de østrogene virkninger fra de aromatiserende steroider, der bruges i cyklussen.

Mulige bivirkninger

Her er nogle mulige bivirkninger, der kan opstå ved misbrug af dette stof:
* Hovedpine;
* Ledsmerter;
* Forhøjet temperatur;
* Følelse af svag;
* Kvalme;
* Højt blodtryk;
* Svimmelhed;
* Hårtab.
Det er værd at sige, at sådanne bivirkninger kun kan være forårsaget af øgede doser af lægemidlet eller langvarig brug af lægemidlet. Hvis du følger anbefalingerne for dets brug, kan du undgå sådanne reaktioner.

Kontraindikationer

Næsten alle kan tage Letrozol i bodybuilding eller i den atletiske verden. Der er ingen særlige kontraindikationer, men det anbefales at tage Letrozol under opsyn af specialister til de atleter, der har intolerancer over for nogle af lægemidlets komponenter, eller som lider af leverproblemer. Hvis du oplever nogen dårlige fornemmelser, mens du tager dette stof, skal du erstatte dette lægemiddel med et andet, der er mere egnet til dig og din krop.

Anmeldelser om Letrozol

På internettets ressourcer dedikeret til styrkesport kan du finde mange anmeldelser og kommentarer om denne aromatasehæmmer. I de fleste tilfælde er anmeldelser af Letrozol positive. Mange atleter anser dette lægemiddel for at være et af de mest effektive og sikreste. Letrozols popularitet kan også forklares med, at det er en af ​​de billigste blandt andre anti-østrogener.

Det er ret svært at finde negative anmeldelser om Letrozol. I det overvældende flertal af tilfælde er forekomsten af ​​bivirkninger forbundet med at overskride de anbefalede doser og ignorere instruktionerne for optagelse fra atleternes side. Men også en af ​​hovedfaktorerne er at købe et forfalsket stof. I dette tilfælde, på grund af ikke at vide, hvilke ingredienser der er inde i lægemidlet, kan vi ikke anbefale nogen forebyggende foranstaltninger, og en læge skal ses.

Heldigvis her på anabolske-steroider.com finder du kun ægte Letrozol til salg, og på grund af dette kan du begynde dine steroidcyklusser uden at skulle bekymre dig om skade på dit helbred eller de angivne forekommende bivirkninger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Letromina”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *