Trenarapid

DKK964.00

Compare
Varenummer (SKU): 596 Kategori:

Beskrivelse

TRENARAPID

TrenaRapid (Trenbolone Acetate) er et anabolsk steroid, der hjælper med at øge muskelmassen og forbedre definitionen. Dette lægemiddel hjælper atleter med at pumpe musklerne maksimalt og hurtigt genoprette energi og tone i kroppen.

Funktioner af lægemidlet

Grundlaget er trenbolonacetat, som er et stærkere androgen end nandrolon og endda testosteron. Hvert hætteglas indeholder en injicerbar oliebaseret opløsning.

Acetatesteren har en kort varighed og giver brugeren mulighed for at:

Øg muskelvækst hurtigt
Øg niveauet af styrke og udholdenhed
Lavere kortisolniveauer
Øge udskillelsen af ​​væksthormon og IGF-1 faktorer
Reducer kropsfedt og forhindre det i at lagre
Ved enhver dosering er der ingen risiko for østrogene bivirkninger på grund af stoffernes store ikke-aromatiserende egenskaber, men progesteronniveauet skal meget overvåges, da dette stadig kan forårsage problemer.

Metoder til at tage stoffet

Injektioner skal foretages hver anden dag. Den maksimale dosis, som administreres hver anden dag ved er 50-100 mg. Kursets varighed er 5-8 uger. Ved længere forløb bør gonadotropin anvendes. Efter afslutningen af ​​forløbet er det vigtigt at udføre Post Cycle Therapy med lægemidler som Clomid eller Tamoxifen.
Kombinationer med andre lægemidler

Erfarne atleter hævder, at brugen af ​​Oxandrolone forbedrer virkningen af ​​trenbolonacetat. Men selv i solo-cyklusser er det anabolske ret effektivt, så det er ikke nødvendigt at kombinere det med andet end en testosteronbase inden for en cyklus.

Mulige bivirkninger

En overdosis af lægemidlet kan provokere:

Acne og fedtet hud
Søvnløshed og nattesved
Øget aggression
En stigning i blodtrykket

Anmeldelser

For at opnå imponerende resultater behøver atleter ikke at øge deres dosis og risikere deres helbred. Trenbolonacetat er et af de bedste lægemidler, der giver dig mulighed for at udvikle sig hurtigt og opnå mange positive effekter.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trenarapid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *