Turinabol 10

DKK426.10

Compare
Varenummer (SKU): 561 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

TURINABOL

Egenskaberne ved det orale steroid Turinabol, produceret af det indiske firma Alpha Pharma, minder en del om Dianabol. Faktisk adskiller disse lægemidler sig i absolut lighed i struktur, den eneste forskel mellem dem er tilstedeværelsen af ​​et yderligere kloratom i sammensætningen af ​​Turinabol. De aktive komponenter i dette steroid er fremragende til at øge ikke kun styrke, men er også effektive til at accelerere muskelvækst.

Effekter

Ved hjælp af et kursus Turinabol kan en atlet langsomt men sikkert forbedre definitionen af ​​musklerne, samt øge udholdenhed og fysisk kondition. Samtidig behøver atleten ikke at være bange for rollback-fænomenet, da det i slutningen af ​​forløbet er minimalt. Også ved at sammenligne effekten opnået fra Dianabol og Turinabol, kan vi konkludere, at sidstnævnte giver dig mulighed for at få ren muskelmasse uden tilbageholdelse af væske.

Effekten af ​​at tage dette lægemiddel er især vigtig for atleter, for hvem der skal lægges stor vægt på definitionen og ikke vægtøgning. De aktive komponenter af lægemidlet, taget i en minimumsdosis, kan øge indikatorerne for udholdenhed og aktivitet, samtidig med at atletens vægt opretholdes på samme niveau.

Sådan skal du tage Turinabol

Eksperter anbefaler at tage stoffet i en dosis på 20 mg til 40 mg hver dag. Samtidig, for at opnå større effektivitet og minimere bivirkninger, råder erfarne atleter til at opdele den daglige dosis af indtagelse i flere faser. I nogle situationer kan eksperter anbefale at tage dette lægemiddel i en dosis på 100 mg til 150 mg om dagen, men for en nybegynder kan en sådan modtagelse forårsage alvorlige og nogle gange irreversible bivirkninger.

Erfarne atleter bemærker, at det er bedst at tage det efter et måltid. Selvom mange eksperter hævder, at den maksimale effekt af dette lægemiddel kan opnås ved at tage det mellem måltiderne. Glem ikke, at Turinabol er en af ​​de korttidsvirkende steroider. I denne henseende er det værd at tage dette lægemiddel cirka 3-4 gange om dagen med et interval mellem doser på 6-8 timer.

Kombinationer med andre lægemidler

Takket være dens universelle sammensætning kan Turinabol perfekt kombineres med andre lægemidler inden for sportsfarmakologi. Men i dette tilfælde skal specialisten tage højde for de individuelle egenskaber ved atletens krop og hans mål.

I kurser designet til tørring er det bedst at bruge Turinabol i kombination med Stanozolol, primært for at øge definitionen og kvaliteten af ​​musklerne. På solo-kurser tillader Turinabol en atlet at tage på omkring 5 kg muskelmasse.

Bivirkninger

Hvis en specialists anbefalinger vedrørende dosering og cykluslængde følges, vil mulige bivirkninger være minimale. Turinabol undertrykker kun i moderat grad kroppens naturlige produktion af testosteron, og tabletternes toksiske effekt på leveren er lav, hvis de ikke overforbruges.

Anmeldelser

På grund af det faktum, at dette steroid er ret effektivt og praktisk talt ikke har nogen bivirkninger, kan det findes i arsenalet af ikke kun en erfaren, men også en nybegynder bodybuilder. Den eneste ulempe ved dette lægemiddel er dets ret høje omkostninger, som kun kan retfærdiggøres af dets høje effektivitet og ubetydelige undertrykkelse af den naturlige syntese af testosteron i sammenligning med andre steroider med lignende virkning.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Turinabol 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *