Turanabol

DKK740.10

Compare
Varenummer (SKU): 719 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

TURANABOL

Turanabol betragtes med rette som et af de mest effektive og højkvalitetslægemidler, der produceres af virksomheden Dragon Pharma. Den aktive ingrediens i lægemidlet, 4-Chlordehydromethyltestosteron, også kendt som Turinabol, forbedrer den fysiske kondition og stimulerer de metaboliske processer i kroppen. En atlet, der følger en bestemt diæt og overholder anbefalingerne fra en specialist, kan hurtigt få op til 3 kg rene muskler. Normalt træffes beslutningen om at købe Turinabol ikke kun af erfarne atleter, men også af begyndere.

Effekter

Pris til kvalitet er det bedste forhold for dette lægemiddel, som hører til premiumklassen med hensyn til effektivitet. En atlet, med streng overholdelse af kurset, diæter og doseringer, kan opnå følgende resultater fra et Turinabol-kursus:
* Øger appetitten;
* Stimulerer stigningen i kvalitets muskelmasse;
* Øger den fysiske ydeevne;
* Øger udholdenhed;
* Tilskynder til træning med høj intensitet.

Sådan bruges

Som enhver anden steroid bør Turinabol af Dragon Pharma tages i nøje overensstemmelse med anbefalingerne fra en specialist. Det er ikke for ingenting, at atleter hver dag giver mere og mere præference til dette stof. At dømme efter talrige anmeldelser giver stoffet dig mulighed for at opnå en stigning i højkvalitets muskelmasse og en mærkbar stigning i fysisk kondition. I slutningen af ​​optagelsesforløbet er det bydende nødvendigt at gennemgå PCT, for dette er det bedre at tage Clomid.
I gennemsnit kan dosis variere fra 30 mg til 40 mg. I isolerede tilfælde får nogle lov til at tage stoffet i en dosis på 60 mg. Erfarne atleter kan bruge Turinabol til at øge effekten i kombination med andre steroider.

Bivirkninger

Ved at følge anbefalingerne fra en specialist vedrørende dosering, kan mulige bivirkninger minimeres. Turinabol undertrykker kun i moderat grad kroppens naturlige produktion af testosteron, og tabletternes toksiske effekt på leveren er lav, hvis de ikke overforbruges.

Anmeldelser

I modsætning til testosteron, Hvis vi sammenligner stoffet med Methandienone, så køb turinabol har en lavere anabolsk aktivitet, og er mere afbalanceret, som sjældent indtages solo, Turinabol fungerer godt uden yderligere AAS. Selv begyndere bruger det, fordi det sjældent viser bivirkninger og ikke skader kroppen ved rimelige doser. Det eneste er, at stoffet dukkede op relativt for nylig i verdensmarkedets enorme omfang, og det er meget sjældent i onlinebutikker med sportsfarmakologi. Vores online butik tilbyder dog sine kunder muligheden for at købe original Turinabol fra Dragon Pharma til en rimelig pris.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Turanabol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *