Singanitropin 100iu

DKK2,482.80

Compare
Varenummer (SKU): 697 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

SINGANITROPIN 100IU

Singanitropin eller Human Growth Hormone (HGH), også kendt som Somatropin, er et hormon med anabolske effekter, dvs. fremmer muskelvækst. Dette er et naturligt stof, der produceres inde i den menneskelige krop for at stimulere fysisk vækst. Det er dette hormon, der er ansvarlig for væksten af ​​børn og unge til voksne.

Men i vores krop falder niveauet af væksthormon med alderen: efter 30 år falder det med 25% hvert tiende år og når 25% af den oprindelige mængde i en alder af 60. Efter nogle meninger, hvis det ikke faldt , så ville den gennemsnitlige levealder være 140 år gammel, mennesker verden over være højere og deres muskelmasse ville være større. Dette er begrundelsen for atleter, der tager syntetisk væksthormon for at forbedre muskelmasse og ydeevne.

Virkninger af HGH

Fordelene ved væksthormon er talrige. På trods af, at det blev opdaget i 1920’erne, dukker der selv i dag periodisk undersøgelser op, der taler om nye muligheder for dets anvendelse.

Væksthormon spiller en meget vigtig rolle i opbygningen af ​​muskelmasse: det modvirker virkningen af ​​insulin (som forhindrer fedtforbrænding) og fremmer muskelanabolisme og erhvervelse af “tør” muskeldefinition. Det er involveret i processerne med restaurering og reparation af muskelvæv. Sådan vokser muskelmassen.

Væksthormon stimulerer brugen af ​​fedt som energi. Nylige undersøgelser af overvægtige mennesker har utvetydigt bekræftet dette faktum.

Der er også kendte fakta om brugen af ​​væksthormon af folk på en diæt, der forsøger at tabe sig, når et fald i fedtniveau blev ledsaget af en stigning i muskelmasse (i fravær af fysisk aktivitet!).

Væksthormon øger fedtforbrændingen, samt kulhydrat- og proteinstofskiftet, både i sulten og fuld tilstand. I en sulten tilstand øges den naturlige produktion af væksthormon til oxidation af fedt for at give energi til at beskytte mod katabolisme (en tilstand af ødelæggelse af muskelceller, for at bruge dem som energikilde).

Regler for brug

Hvis HGH kun bruges til genopretningsformål, kan 1-3 IE bruges én gang dagligt. For at forbedre ydeevnen tages HGH dagligt med en gennemsnitlig dosis på 4-6 IE. Den almindelige varighed af brug er alt fra 6-24 uger afhængigt af brugerens mål.

Bivirkninger

HGH forårsager vækst i mere end blot musklerne, det forårsager vækst i alle organer i kroppen, undtagen øjne og hjerne. Nogle almindelige bivirkninger omfatter ledsmerter, hovedpine, influenzalignende symptomer og rygsmerter. Det kan også øge blodsukkerniveauet hos personer, der ikke har diabetes eller glukoseintolerance.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Singanitropin 100iu”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *