Trenbolone 100

DKK542.40

Compare
Varenummer (SKU): 710 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TRENBOLONE 100

I dag er der udviklet mange forskellige træningsformer til at opbygge muskelmasse. Der findes også forskellige lægemidler til dette formål, hvoraf det ene er Trenbolone 100 (Trenbolone Acetate) fra medicinalfirmaet Dragon Pharma. I flere år har det bevist sin effektivitet og sikkerhed og har modtaget mange positive anmeldelser.

Egenskaber og effekter

Det er logisk at antage, at før du køber et steroid, bør du stifte bekendtskab med de vigtigste kvaliteter, der kendetegner det. Ifølge medicinske data er lægemidlet et derivat af trenbolonacetat. Hovedformen for dets frigivelse er injicerbar, og hovedegenskaben er en effektiv opbygning af muskelmasse.

Det anbefales udelukkende at blive brugt af mænd, ideelt for dem, der ikke længere er nye inden for sportsfarmakologi. Med korrekt brug giver det dig mulighed for at tørre dine muskler på kort tid og øge dine styrkeindikatorer.

Positive effekter:

Evnen til at forbrænde overskydende kropsfedt;
Lav rate af negative virkninger på leverceller og væv;
Mangel på aromatisering;
Evnen til at øge libido.
Efter kursets brug øges definitionen og stivheden af ​​musklerne, ydeevne og udholdenhed øges.

Disse egenskaber gør det muligt at bruge det i en række forskellige discipliner, startende fra styrkeløft og slutter med triatlon.

Takket være dem har stoffet vundet ret bred popularitet. Derfor køber ikke kun professionelle, men også amatører det i dag. Og her skal det pointeres, at der er tale om et steroid, hvis pris er præget af god tilgængelighed.
Sådan skal du tage Tren Ace

Enhver professionel atlet eller amatør bør have en god forståelse for, at stoffet skal bruges i overensstemmelse med instruktionerne, der er knyttet til det. Og i processen med at bruge det, er det nødvendigt at overholde en række enkle regler.

Overhold doseringen. Den mest optimale dosis er 50-100mg. Trenbolonacetat på 100 mg eller 50 mg bør injiceres intramuskulært hver anden dag. Denne mangfoldighed forklares ved dens evne til at bevare sin virkning i lang tid, som kan vare op til 3 dage.
Overskrid ikke kursets varighed. For at opnå effektive resultater i form af muskelvækst og tørring med en samtidig stigning i styrkeindikatorer er 6-8 ugers påføring ganske nok. Yderligere brug vil være upraktisk.
Udfør inddrivelsesproceduren. Det er nødvendigt at forstå, at det under applikationen har en overvældende effekt på produktionen af ​​testosteron. Derfor, efter afslutningen af ​​injektioner, skal post-cyklus terapi udføres uden fejl. Det vil hjælpe med at undgå unødvendige konsekvenser og konsolidere resultatet. Det er bedst at bruge Tamoxifen eller Clomid til det. Om nødvendigt kan du supplere med vitaminer (E, A) og mineraler (zink).

Kombinationer

For at få den bedste muskelforøgelse er det bedst at tage Trenbolone Acetate fra Dragon Pharma med Testosteron og Methandienone. Men du skal gøre dette korrekt, være opmærksom på kroppens evner og tolerabilitet såvel som til de direkte indstillede opgaver.

Ved anvendelse i høje doser anbefales parallel brug af prolaktinproduktionshæmmere (Dostinex) eller steroider, der øger frit testosteron (Proviron). I særlige tilfælde kan selv choriongonadotropin (hCG) anvendes. Tager du alle disse regler i betragtning, kan du roligt forvente høje resultater for at opnå en defineret, kraftfuld og smuk muskulatur uden et gram overskydende fedt.

Bivirkninger

Hvis trenbolonacetat-cyklussen udføres korrekt i henhold til ovenstående råd, bør de negative virkninger være minimale. Men mulige bivirkninger omfatter skaldethed, fedtet hud, bumser og acne, nedsat seksuel lyst og aggressivitet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trenbolone 100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *