Sustaviron-250

DKK313.90

Compare
Varenummer (SKU): 546 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

SUSTAVIRON-250

Sustaviron-250 er et gennemprøvet steroidlægemiddel med kraftig androgen og anabolsk aktivitet, hvis producent er firmaet BM Pharmaceuticals. Lægemidlet er baseret på fire typer testosteronestere, som effektivt giver en positiv effekt på menneskekroppen: Decanoat, Phenylpropionate, Isocaproate og Propionate. Denne specifikke blanding af estere kaldes almindeligvis Sustanon 250.

Funktioner af handling

Virkningen af ​​lægemidlet er op til 3 uger. Samtidig giver lægemidlet en androgen og anabolsk effekt svarende til testosteron, hvilket gør det til et særligt kraftfuldt og værdifuldt lægemiddel for dets gavnlige egenskaber.
Det vigtigste anvendelsesområde for dette steroidlægemiddel er sportspraksis, nemlig vægtløftning, bodybuilding og nogle andre discipliner. Sustanon 250 bruges primært til hurtig og effektiv muskelmasseopbygning, forbedring af styrkeevner og udholdenhed, samt til at forbedre kroppens funktion. Brugen af ​​denne steroid kan også være nyttig uden for sport. Især giver Sustanon 250 brugeren mulighed for at forbedre libido og øge seksuel aktivitet. Det bruges til medicinske og terapeutiske formål som en hormonsubstitutionsterapi.
Når du tager Sustanon 250 under sportsaktiviteter i henhold til et veltilrettelagt kursus, kan brugeren forvente følgende effekter:
·       Betydelig styrkelse og udvidelse af muskelmasse (proteinsyntese forekommer);
·       Forbedring af appetit;
·       Forbedring af udholdenhed og styrkeevner;
·       Kraftig anti-katabolisk effekt;
·       Forbedring af transporten af ​​ilt i kroppen;
·       Midlertidig forbedring af libido.

Brug af lægemidlet

Brugsskemaet for Sustanon 250 er ekstremt simpelt. Den generelle anbefalede dosis af lægemidlet pr. uge er 1-3 ampuller, hvilket svarer til 250mg-750mg Sustanon ugentligt. Nogle erfarne steroidbrugere vil tage op til 1000mg om ugen.
Høje virkninger påvises af lægemidlet i kombination med andre anabolika, især med Stanozolol (det styrker kroppens muskler mere effektivt, forbedrer udholdenheden). Sustanon 250 kombinerer også godt med Nandrolon, Oxymetholone, Methandienone og Boldenone, såvel som med andre lægemidler.

Bivirkninger

Brugen af ​​Sustanon 250 anbefales kun til mænd, fordi brugen af ​​steroidet for kvinder kan resultere i maskulinisering (dannelse og udvikling af seksuelle træk, der er karakteristiske for mænd), især forstørrelse af stemmen, accelereret vækst af kroppen og ansigtshår, øget aggression, en stigning i klitoris mv.
Det anabolske lægemiddel kan også have nogle bivirkninger, når det bruges af mænd. Især på grund af den høje aromatisering kan steroidet påvirke manifestationen af ​​gynækomasti, ophobning af væsker i kroppen og udvidelsen af ​​fedtlaget. For at minimere bivirkningerne og eliminere den østrogene negative effekt, anbefales det at tage anti-østrogener som Tamoxifen eller Clomid på samme tid. Andre negative manifestationer kan være skaldethed, udseende af acne, øget ophidselse, aggression osv.

Anmeldelser

I dag er Sustanon meget populær inden for det sportslige og medicinske område, så der er mange anmeldelser på internettet om funktionerne ved dets brug og den viste effekt. Næsten alle anmeldelser er positive: næsten alle kunder var tilfredse med den langsigtede effekt, som brugen af ​​steroidet havde på kroppen. De atleter, der regnede med udviklingen af ​​fysiske evner og styrkelse af hele kroppen, fik også den forventede effekt.
Generelt bekræfter oplysningerne og anmeldelserne, at Sustanon 250 har en stærk og effektiv virkning. Det øger ikke kun udholdenhed, appetit og libido, men giver dig også mulighed for at forbedre muskelmassen og er også i stand til at vise en anti-katabolisk effekt. Sustanon er blandt andet med til at øge antallet af røde blodlegemer i blodet og forbedrer transporten af ​​ilt i kroppen.
Det er muligt at købe Sustanon 250 og enhver anden nødvendig medicin hurtigt og sikkert på vores side. Blandt vores sortiment er der en bred vifte af farmakologiske produkter, kendetegnet ved høj pålidelighed og hundrede procent originalitet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sustaviron-250”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *